петък, 30 юли 2010 г.

Слугинята победи!

Не не, няма такъв повик за сън, докато гледах филма: 

The Ghost Writer

Не ме интересува Полански, но ми е жал за любимия ми агент 007 :( Умрех от скука, толкова мудно ми вървя тоя филм, че се превърнах в дремещо същество в ранна вечер, спаси ме само огромното количество шоколад, което погълнах, за да не отмъркам. Препоръчвам го, наистина, ако ви се спи, но сънят така и не идва, гледайте го, действа, честна дума! Само не поглеждайте като мен към лакомства и питиета с достатъчно количество серотонин, кофеин и теобромин! Иначе хубава идея, много в мой стил "Cherchez la femme", но ...оф, вижте сами и ме опровергайте, ще приема, че съм се надрусала с шоколад и съм имала големи очаквания към филма заради застаряващия мачо, безсолния Юън или заради старата слава на Полански /то пък една слава...ама карай, нали уж нямало лоша реклама/.

И така, по стар навик, когато нямам добро нещо на монитора, избрах това, което е на хартия:


Книгата звучи обещаващо. Съдбата на три жени ще се промени, а аз ще следя с нетърпение как и по какъв начин ще стане това!

P.S. С този пост ви оставям с пожелание за хубав WE, настроението знам, ще си го създадете кой, както може, а аз ще приготвям багажите и....пазете се чайки и гларуси, идваме солидна тумба :))) 

Edit: Аде и един едит преди да зачезна :)
Сериозно препоръчвам този филм, уникален е, не само заради двамата на постера!Аз като шматка не съм го отразила навреме, абеее, не може да се огрее на всички нива и полюси, ясно е, но пък затова има списъци, пожелания, ъъъъъ, напомняния и ако не помогне, натякване :)))

А понеже се и размазвам с музика, ето ви и това:


P.S 2/към едита, оф, ако стигнете до тук :)))/ . Парчето ми го припомниха финалните надписи на филма, втория искам да кажа, този, който става за гледане  :)))

4 коментара:

 1. Абе много я хвалят тази книга. Ще чакам твоето експертно мнение. :)

  Съобщение: чайките са предупредени и заредени с гориво.
  :)

  ОтговорИзтриване
 2. Аз също не останах очарована!Имах големи очаквания и мислех ,че от умора ми е убягнало нещо...
  но филмът ,ме отчая!
  Поне шоколад да бях яла :)
  Хубав и слънчев WE :)

  ОтговорИзтриване
 3. СамоДивке, нека слънцето неотлъчно да е с вас през морския WE (засега кима съгласно отвъд прозореца).

  ОтговорИзтриване
 4. Ел, ще го имаш, казах си, че ще съм благоприлична и няма да заглеждам гларусите, а ще...чета, пхахах, като знам каква верна дружина сме, едва ли ще ми остане време, ама нейсе, по път ще я издухам и ще си кажа после :)))
  Ени, не си сама, не си...имаш и компания за шоколадово надрусване следващия път :)))
  Кате, благодаря ти, слънчогледово момиче, с твоите пожелания няма как да не стане магията ! :)))

  ОтговорИзтриване

Meet The Author

Related Posts with Thumbnails