сряда, 28 юли 2010 г.

Това е!




След дълги, дълги години, дори хилядолетия, отпратена, захвърлена на тази Земя, низвергната, наказана без оръжие, да се боря с кошмарите...си намерих ножа :)))


8 коментара:

  1. Това хладно оръжие (понеже не мога да го класифицирам точно) ми изглежда като извадено от онези хубавите tribal фентъзи рисунки. Много интересен... веднага си го представих какви рани нанася и с колко от остриетата и шиповете си може да го направи. Но е толкова хубав, че едва ли е за нараняване :)

    ОтговорИзтриване
  2. Екстра е за обезкостяване на кошмари!
    :)

    ОтговорИзтриване
  3. Това е меко казано нож :))))

    ОтговорИзтриване
  4. Кате, точно tribal ефектите ме грабнаха, падам си ужасно и маниакално по инкрустираните хладни оръжия, пхахаха, баща ми да му беше мислил когато даде в ръцете на малката си 8 годишна дъщеря 40 см кинжал в метална ножница, да спи с него, за да не сънува кошмари. Е, истината е, че не можех да измъкна кинжала от ножницата, нямах толкова сили, но пък от онези времена ми остана любовта към хладното оръжие...за пълен ужас на ..ъъъ, абе както и да е :)))
    Ел, май те тресе постиндиански вирус за събирането на скалпове ? :)))
    Кръстьо, това е кошмарът на всеки лекар, извикан да лекува прободения с този кинжал,като се започне от огромната повърхоност на разреза, който причинява, та до иглата, предвидена да е минала целувката на черна мамба :)))
    Но Катето е права и в друго, не го харесах, заради способността му да наранява!

    ОтговорИзтриване
  5. ох.."..обезкостяване на кошмари", го прочетох първия път като "обезкосмяване на комари" :'( Имам нужда от почивка, явно.

    Дивке, бива си го това оръжие, даже много! И аз много си падам по такива! Напомни ми да го включим непременно във фотосесията ;)

    Много хубави и щури почивни дни от мен! :D

    ОтговорИзтриване
  6. Моята слабост са джобните ножчета и дялкането, освен Фотошопа, разбира се :)

    ОтговорИзтриване
  7. Гери, а за облеклото да помисля ли, че да му подхождам на кинжала...за сесията де ? :)))

    Кръстьо, той и любимия откакто се е запалил по остриета, не подминава и тези в стил "мини-ми", само каниите се чуди как и от какво да ги направи, защото им преправя остриетата, то не са точила, дръжки, чудеса... не е истина просто, луда работа,пхахаха, дори кухненските ножове в къщи си имат имена- Мorra, Muela, Victoronox...всеки луд с...ножа си :)))

    ОтговорИзтриване
  8. Екстра е за кълцане на кисело зеленце зимъска, когато сняг запръска :)))

    ОтговорИзтриване

Meet The Author

Related Posts with Thumbnails