понеделник, 12 юли 2010 г.

Споделено

Странен, странен WE!
Първо бяха бабите и дядовците, после баничките, накрая дойде ред на ...вампирите!

Чудя се и се мая кое е по-податливо на управление, децата, бабите или дядовците. А когато си ги имаш сите на куп?
Какво друго ти остава освен да забъркаш една камара банички и да ги оставиш да се омажат подобаващо, че дано поне докато си похапват не вършат бели!


А тя иначе рецептата нищо и никакво си там. Но неее, аз решавам, че ще разнообразя пълнежа и ще вкюча идеята на Ина. Затова едните ще са с пълнеж от домати, крема сирене и босилек.


За вторите взех идея от Дани и направих плънка с гъби, кайма и топено-пушено сирене.


Да, но формата ми е на три нива, та ей така, измежду другото, колкото за разнообразие, направих съвсем малко от обичайни банички, с пълнеж от сирене и яйца.


И как сега да ви се оплача, че дечо не хареса ни един от видовете, освен обичайните. И как да не прозвучи грозно и да кажа, че не ме е стоплил толкова фурора на другите гости, като моето се запъна като магаре, разсърди се, навъси ония ми ти вити /руси/ гайтани-вежди , че мама му мислила само за другите, а не и за него.

 Ей, люта змия ми легна на сърце!

То нема много нужда от мислене как да се реванширам та со все дечиня, в съботата къде, къде...на кино /освен другите забави/ . 

Абе друго си е да те гледат с респект като многодетна майка- моя магарлив син и двете сладурки на приятелката ми от Испания. Госпожо това, госпожо онова, а, то за всичко е ясно, че кожата ще ти е одрана, главата смъкната от кожичката на петите, но всичко е някак по-значимо /в очите на слепите/.

А сега познайте кой филм гледахме?
Аничка иска него, Антония, по-малката иска каквото иска Ана, Атанас иска същото, защото има вампири и върколаци!



/-Мамооо, защо тия върколаци приличат на обикновени вълци? Не можеше ли поне да имат нещо повече, да са като върколаците от "Ван Хелсинг"? Мамооо, аз сега тия не искам да ги гледам как се целуват, можеш ли да ми дадеш дъвка? Мамооо, ама тоя не е никак страшен! Мамоооо, аз само тихичко да те попитам...и т.н. цели 2 часа/ 


P.S. И сега се чудя, чудя и се мая, кое е по-добре?
Да си гледам Магарчо да се тръшка или той на мен да ми гледа сеира след този филм? /Единственото което мога да кажа е, че не беше по-зле от втората част :)))/
Няма, няма равни везни, все единия дава повече!

14 коментара:

  1. Ох, смях в залата :)))
    Това ми напомня за случката, когато донесох една торба с лакомства за племенниците, доста се изръсих, и нищо, абе нищо не им хареса на тия диваци. Викат ми "Лельо, не са хубави тези шоколади". Ай като ви перна два шамара зад врата :))), ще видите колко ще ви станат хубави :))) Ама и аз, да не им купя от тези, дето знам, че обичат - не, аз с някакви кремчета, да не говорим, че веднъж много яко се издъних с алкохолни бонбони хиххи
    Иначе, много апетитни изглеждат баничките, Иве. Разкошни са!
    Филмът няма да го коментирам, че ме полазват тръпки... бррр

    ОтговорИзтриване
  2. Забравих, честита нова визия на блога!
    Харесва ми :)

    ОтговорИзтриване
  3. Самодивке,
    визията ти хубава,
    за баничките: 5-6 няма -приказка са :)
    Ама какво не им харесват сладурите!
    По вампири и аз не си падам,
    но по самодиви- определено:)
    Хубава седмица!

    ОтговорИзтриване
  4. Ина, ама така ми стана криво, цял следобяд пекох пусти му и баници, а той, магаре такова "Това не съм го ял и не ми харесва!"
    Дани, той моя не ги хареса само :(
    А филмът е гола вода, без лед, да не говорим за лайм или мента :)))
    И радвам се, че ви харесва новата визия :)

    ОтговорИзтриване
  5. Хехе, банички асорти, а :)
    И пак да има недоволни. Няма начин да няма.
    Филми за вампири не обичам и няма да гледам, но тези банички, които отдавна сте изяли мога да гледам в захлас до сутринта :)
    Честита нова визия, Ивка!

    ОтговорИзтриване
  6. Баничките са супер!
    А за детските заинатявания и капризи мога цял роман да напиша... той и моя син тези номера ми продава, до сълзи ме е докарвал "Това не било вкусно", "Това не го искал", "това нямало да го опита", а пък аз половин ден в кухнята, за да го зарадвам...Детска им работа.
    А за вампирските филми, вкъщи ме подиграват, че мога да гледам филм за масов убиец, но от вампирски и подобни филми се пазя като от огън, че много зле ми действат на нервната система :))

    ОтговорИзтриване
  7. Поздравления за всички разновидности на баничките,страхотна си!Иначе за вампирите-аз много си падам по ЗДРАЧ,това последната версия ли е на филма? Слънчев дне от мен Иве:))))

    ОтговорИзтриване
  8. "Това не съм го ял и не ми харесва!" -- хахааха, ей, много познато! При мен имаше "Мамо, аз това обичам ли да го ям?..."

    Иве, поздравления за новата, стилна визия! ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Пепи, аз филми за вампири обичам, даже съм им фен, ама тоя нещо ме загуби :(
    Лети, то всеки си е башка луд,аз ако трябва да избирам серийни убийци без зъби и такива със, съм за зъбите, а и си падам по снежнобелия тен и мистичен поглед :)))
    Силве, да, последната е, аз харесах първия,но от втория натам...е, мое мнение си е, сега Аничка ме навива да прочета книгити, та да се възвърна във фенското общество на "Здрач"-мами и момичета пхахаха :)))
    Герииииии, фейо неземна, като ти видя снимките с буболечета и водни капки и душата ми започва да сияе /не само по Здрач, хахаха/. Много съм доволна, че ти харесва новия ми стайлинг, бая трудно го избрах, все нещо не ми харесваше в новите, и това понеже много си обичах стария, ама пусто- промяната /във визията само!/ ме влече, а суетата ме...тресе:))) Видя ли, видях те и започнаха да се леят рими :)))

    ОтговорИзтриване
  10. Ох, много се забавлявах с тази история. Първо, много ми харесаха снимките на баничките, както и онази снимка с каренцето - много ретро и вкусно изглежда всичко. Иначе, и аз от опит съм открила, че пролетни рулца, банички с кашкавал, домати и босилек като теб и не знам с още какви пълнежи винаги отстъпват пред домашно направената баница със сирене, дори и с готови кори. Също ми е било жал за прекараното време в кухнята, но това е истината :) и у дома. Поздрави!

    Честито за новата визия! Фино и стилно - I like it! (представих си как Jim Carrey би го казал като във филма Маската; реших, че си падаш по филми и ще разбереш странното ми хрумване:) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  11. Благодаря, Станимира,и ти си спретнала чудесно местенце за споделяне на вкусни идеи:)

    ОтговорИзтриване
  12. Хиххих, "Маската" как не, обожавам как му се къдреше езика по масата :)))

    ОтговорИзтриване
  13. Изглеждат прекрасни баничките! Хубава сряда :)

    ОтговорИзтриване
  14. Благодаря, Дани, хубаво настроение и спорен ден от мен :)

    ОтговорИзтриване

Meet The Author

Related Posts with Thumbnails