понеделник, 1 април 2013 г.

Неусетно

...преминах от наситените нюанси на леката пролетна версия:

- Мамооо, нали много ти харесва моя подарък, кажи де, кажи...нали ти е любим?!



Шегата настрана,  манията продължава да разцъфва все по-пищно, а младежът надобрява в познанията.
Дали не работим над един бъдещ... Нос?


Това ми хрумна като съпоставяне на вариантите Noir /Bright  в музикален вариант:



Странно, но кокоса в Ноар не ми е натрапчив, нито Розата във втория, а и двата моноаромата не са ми от любимите....дори повече - старателно ги избягвам в бялата козметика!
Невероятно добре композирани са!

Имам 4 годишен опит с Ноар. Доста обсебващ е, затова и не е препоръчителен за топло време. Винаги се отчита присъствието му или с "Ах..." или с "Ох...". Не носи дълъг шлейф, но може да препъне тези, които не го харесват :)))) И двете му версии, EDP /отдясно на снимката/ и EDT /в ляво/, са трайни, дълго време се усещат върху тъкан, на кожа спокойно изкарват с едно нанасяне /на китка и деколте, евентуално на шия/, дори да не е по "Врачанската школа" /т.е. мощно пръскане/.

С леката версия, както се подразбра, съм на три-четири пръскания, носи ми комфорт в това пролетно време. Не обсебва, въпреки това се усеща през целия ден. Препоръчват го като много добър летен парфюм - ще проверя това твърдение!

16 коментара:

  1. Аха тук има още една сродна душа :)) Обожавам парфюмите, голяма мания са ми, а и съм ужасно трудна да си избера нещо и да ми допадне :)) Ще подуша това твоето предложение, аз след дълги години на предпочитания към две, тр марки, сега скочих на новите, леки аромати на Диор :)
    Поздрави ДИвенце :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сродна и още как! Видях, аз, прелестно фото във фликър :Р
      Откак се помня залитам по парфюми, къде по-малко, къде повече...напоследък второто :D
      Ще публикувам още в рубриката "будоар", ясно е! :)

      Изтриване
  2. :) аз съм обсебена от Delicate Rose на Трусарди :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвах бранда с Trussardi Donna миналата година, Зори, също и Розата, когато се появи, определено не са мои, повече харесвам розата в Bvlgari Rose Essentielle, но пък знае ли се, след време мога да ги оценя! Навиват ме за La Fille de Berlin на Serge Lutens :Р

      Изтриване
  3. Отговори
    1. Охо, още един любител на розовото :Р

      Лека нощ, момичета, радвам се, че споделихте!

      Изтриване
  4. Нагазвам в непозната територия, някак неусетно, ама ме обсебваш;) Като си стъпя на краката, че сега леко лазя, ще проверя за какво иде реч;) А вие работете върху носА, човек никога не знае;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добре си ми дошла, мога да те водя за ръка или по-скоро за ...нос, в тези води плувам от години, смело го казвам :))))
      Като гледам, младежът въобще не се опъва и е толкова смел в магазините, а консултантките как му се радват, не е истина, той влиза и започва да говори за пирамиди, за това кой ще ми отива, кой не, какво имам....и нали е на мама гарджето, виждам как започват да му точат лиги :)))))божкеее, а е само на 11 :D

      Изтриване
  5. О, Диве, ако някой ме загуби в голям търговски център - съм около парфюми, около съдове или продукти, или около цветя . Интересно как този парфюм ми харесва, когато е на сестра ми, а себе си не мога да възприема, но съм имала Bvlgari Rose Essentielle и ми харесва чистия аромат на роза, който има. В момента съм с Jil и когато имам настроение Cоco Mademiselle. Забелязвам, че има парфюми, които съм използвала и харесвала, а сега се чудя как е възможно?! А други, продължавам да си харесвам-Estee Lauder Pleasures или Boss Woman
    Поздрави!Хубав и слънчев април!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бети, Коко Мадмоазел го подарих на мама, аз не мога да го нося,избива ми на химия,а на нея и стои страхотно. Дори Ноар пробвах в Сефора, не са за мен,засега друга е моята Шанелска любов, но и затова ще пиша.
      Ести Плежърс ми харесва, невинен, чист, във всичките му варианти го препоръчвам! Лесен е за носене :)

      Изтриване
  6. Оле, този парфюм го помирисах преди време и се влюбих:), аз често се влюбвам, де:) Страхотен е! Хубав ден, Диве!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хихих, и аз съм така с ...парфюмите, не съм от моногамните в тази насока! :D

      Искам да е вече петък вечер...явно е, не съм приела дневната доза черен шоколад :)))))

      Изтриване
  7. Един такъв розов и аз изпръсках преди време,допада ми,тъмната версия ми идва прекалено сладникава.
    Точно пролетно-летен и цветен е.
    Хубав,слънчев и усмихнат месец да ти е!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз пък старателно го избягвах, Роси, докато не влезе в главата на сина ми като силно натрапчива идея да ми го подари :)))) Ей, няма такъв мерак! Два месеца се борих с него, ама не :D Всъщност се оказа много приятен за носене и въобще не съжалявам!

      Хубав петък на всички:) Аз продължавам да се навивам, тази седмица може би ще се разпиша и с нещо кулинарно ;)

      Изтриване
  8. Обожавам този парфюм! Интересното е как го открих - покрай Dior, Addict, който ми е също много любим. Та усетих една дама ми лъхна на нещо подобно на него и най-неделикатно я попитах какъв е парфюмът й (като усетя хубав парфюм правя всичко възможно веднага да разбера кой е!). Тя излезе много приятна, веднага и с усмивка ми каза, че е Bright Crystal. Като го пробвах на себе си разбрах, че няма кой знае колко общо с Addict, но все пак и до днес си ги чувствам като роднини покрай тази случка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С Адикта имам също инатливо-отрицателно отношение ;) все нещо друго го изпреварва в покупките, но не пропускам да го пробвам, с тайната надежда някой ден да му дойде ред..."Winter Is Coming" :))))

      Изтриване

Meet The Author

Related Posts with Thumbnails