сряда, 7 юли 2010 г.

Мисли в лилаво!

Мхм, да, определено това е лесно, безобразно лесно, обичам този, който ми заповяда това! 
Хм, защо реших, че има пол? Дали не може да се дължи на патриархалното ми възпитание? Аааа, не, причината е в думата, защото мозък, е в мъжки род. 
-Глупости, каза обичам, защото го свързваш с пола към който проявяваш тези чувства!
-Да видим кой сега говори глупости, обичам и сестра ми и майка ми, ха, сега да те видя!
-Елементарно, ти си незряла, щом не можеш да направиш разлика между привързаност и обич! Колко пъти си им казвала " Обичам те!", с пламнал, влажен поглед и разтреперан от вълнение глас?
-Амиии, ъъъъ, чак така не съм им казвала, даже въобще не съм им го казвала. Ама защо е необходимо да им го казвам, те си го знаят!
-Я, пак, не виждаш ли, че си противоречиш?
-Къде видя противоречие в това, което казах?
-Очевидно е, "боде в очите" /колко странен израз, защо не казват "боде в мозъка"?/! Как можеш да кажеш, че обичаш този, който ти заповядва, да го лансираш така смело това твърдение, а в същото време да ми откровеничиш, че не си казвала "очи в очи" на майка ти и сестра ти, че ги обичаш?
-Ти изкривяваш думите ми, тълкуваш ги едностранно, и въобще много те мразя!
-Не, дори и това не е вярно! Разчиташ на мен, защото аз съм това, което те спасява, когато започнеш да ми се тресеш неистово от някакви лиготии! Доверяваш се на преценката ми, защото тя е резултат на неемоционален, статистически значим, системен, дескриптивен, хедоничен и всякакъв вид анализ. Аз съм хладният разум, който те връща на земята след неуспешен полет на несъществуващо летателно съоръжение, безкрилно блуждаене, реене и въобще загубено време! Да, няма мек дюшек при падане, но нямаш и наранявания точно заради мен! Аз съм ....Ти, когато не е Тя!
-Похвалете ме уста, за да не ви....ако искаш да знаеш, днес не си ми потребен, днес си мисля в лилаво, и ще си взема шоколад "Милка", защото ми отива на лилавите дрехи, и ще го изям, независимо колко калории ще анализираш, че съдържа. И всичко е защото ти ми заповяда така!

Ако можеше да съществува разум, който гледа учудено, то това щеше да е най-представителния момент!


6 коментара:

  1. Ах тези лилави австрийски крави до какви лилави мисли водят :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Честно, мислите предхождаха...ъъъъ, кравите, пхахах, това си е виц :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Аз пък днес си купих лилава рокличка с последните си кинти, ама много я харесах, пък и бях включила на лилаво.

    ОтговорИзтриване
  4. Еей, момиченце! Ама каква палаво-сладка бърканица си спретнала, значи... Ти да видиш! Чета, смея се, ослюнчих се с тия милки, зачудих се моя пък мъжкополов орган(ел) какво ли ще ми заповяда в следващия момент. Щура работа, ама готина! :D

    ОтговорИзтриване
  5. Лана, то и аз се целех в рокля, а какво излезе, не се оплаквам, само си преместих мишената, за да попадне пак в десетка :)))

    Гери,хахаха, ще те видим каква марионетка си /като да не повярваш/, аде, че ще те предизвиквам отново :evil smile:

    ОтговорИзтриване
  6. малеей! задръж малко, че с последното ти предизвикателство... още не мога да си отговоря коя съм :D

    ОтговорИзтриване

Meet The Author

Related Posts with Thumbnails