сряда, 14 юли 2010 г.

Казах - Butler !

Добреее, вижам има загорели, упс, горещи почитателки на този мой любимец :)
Ето го и другият филм, който препоръчвам:


Любов и след смъртта ?! 
Младата вдовица Холи открива, че съпруга и Джери е оставил 10 послания за нея, стараейки се да и помогне да преодолее болката и да започне нов живот. Първото пристига на 30-я и рожден ден. А всяко едно е с такъв финал - P.S. I Love You !
Според майка и, Холи не си помага като чете тези послания, дори обратно, държат я обвързана в мъката и. Истината обаче се оказва друга, всяко писмо я тласка към бъдещето,докато премисля и  преоткрива моменти от съвместния си живот с Джери, докато променя мирогледа си за брака  и приятелството.
Как да преживееш загубата на забавен, страстен, изключителен, чаровен ирландец, с когото си преминал през невероятни и прекрасни моменти ?
Препоръчвам ви да видите този филм! Аз ще го гледам с удоволствие...отново :)Edit: Ето ви и друга гледка! Първият филм, който си спомням с Бътлър е Dracula 2000. Много слаб филм, ооообаче няма по-привлекателен Дракула ! /досега и за мен :)))/
9 коментара:

 1. Ееее, ДИве :) Много любим филм, много любим мъж ;) Пак улучи в десятката :)

  ОтговорИзтриване
 2. Мой! Мой! Мой! -/ като гларусите в "Търсенето на Немо" /:)
  Е хУбу де...знам, че не го давате!
  Тоя филм не съм го гледала, но от The Ugly Truth помня единствено как намигна в една сцена...ей това намигване не се забравя!
  :)))

  ОтговорИзтриване
 3. Аххх, на какаааа, ще му скъсам и ластичето на шортичките, ще му скъсам на тоз Бътлър!
  Филмчето е екстра! Абе изобщо квото е с него на мен ми харесва, но аз съм предубедена. А, и моногамна също:) Колкото плъховете са моногамни, ама карай:))))Щото и Крисчън Бейл чакам да ме намери..:)))

  ОтговорИзтриване
 4. Ние докато си дрънкаме тука, тя дИвчето сигурно действа и вече кекс му е изпекла на г-н Бътлър.

  Офф, а как го харесвам това имеее! ;)
  :)))

  ОтговорИзтриване
 5. Зори, стрелец съм все пак, ама когато не улуча десетката, си местя мишената, котешка му работа, по гръб не падам :)))
  Ел, никога не можеш да си сигурна как ще го ...омая, пхахаха, обаче се израдвах с това "Мой, мой, мой", не знам колко пъти съм го гледала " В търсене на Немо":)))
  Иронийо, ще те намачкам да знаеш, щяла му къса шортите, а после той какво бре, да припадате съвсем ли по него, то не стига, че жега от времето, ами и страстите като вдигнат температурите...въх, горкия момък :(
  И за Бейл ли ще се състезаваме, обаче се питам :)))

  ОтговорИзтриване
 6. Бейл ти го давам, ама Матю Макконъхи / кво трудно име! / не го давам. Но го предпочитам във вариант брюнет!

  ОтговорИзтриване
 7. Пхахах, брюнет, Ел,обаче да му останат святкащите очи, нали? Ако кажем и да са зелени и ще се отече работата, пак ще се стига до желето :)))
  Обаче за Матю в бой не влизам, било то и върла спатия да го докара, аде, брой една по-малко :)))

  ОтговорИзтриване

Meet The Author

Related Posts with Thumbnails